top of page

Rue Saint-Martin 16

6960 Malempré (Manhay)

 

Vanuit Luik (E25/A26) :

Afrit 49 naar rechts en dan 2 mogelijkheden

  • Hetzij na 600 à 700 m links richting Lierneux, dan na een 2-tal km naar rechts (pijl naar Malempré), via Xhout-si-Ploût (slechts een 4-tal huizen) kom je dan in Malempré. Op het einde van de weg in Malempré draai je links mee en de vakantiewoning ligt dan aan je rechterkant. Je herkent de woning aan het metalen traliehek voor het voorerf.

  • Hetzij de weg blijven volgen via Vaux-Chavanne tot Manhay. In Manhay naar links. De weg (N30) blijven volgen. Na een 2-tal km kom je via één van de 3 afslagen naar links in Malempré terecht. Je neemt bij voorkeur de 2e (pijl Malempré) of 3e afslag (bord Ferme Saint-Martin) naar links. Indien je de 2e afslag neemt draai je op het einde van de weg in Malempré mee naar rechts en de vakantiewoning ligt dan aan je rechterkant. Je herkent de woning aan het metalen traliehek voor het voorerf. Indien je de 3e afslag naar links neemt dan ga je op het einde van de weg in Malempré naar links en de vakantiewoning ligt dan aan je linkerkant. Je herkent de woning aan het metalen traliehek voor het voorerf.

Alternatief via Afrit 48a naar rechts richting Manhay. In Manhay rechtdoor over de N30 en dan verder volgen zoals hierboven aangegeven.

 

Vanuit Bastogne/Neufchateau (E25/A26) :

  • Afrit 50 naar rechts en enkele 100-en meters verder aan het ronde punt (ter hoogte van de Auberge du Carrefour) naar links richting Manhay. Na 3 à 4 km rechts afslaan (ter hoogte van het bord Ferme Saint-Martin). Op het einde van de weg in Malempré naar links en de vakantiewoning ligt dan aan je linkerkant. Je herkent de woning aan het metalen traliehek voor het voorerf.

 

                       

               

 

 

 

Parkeerplaats voor 4 wagens op het voorerf. Bijkomende parkeerplaats voor 4 of 5 wagens op het einde van de achterliggende tuin.

thumb_5D6B3867_1024.jpg
parking2.png
bottom of page